INSCRIERE INVATARE LIMBA POLONEZA GRATUIT

In aceasta sectiune spui cateva cuvinte despre tine, [varsta, locatie, gen (masculin/feminin)], ce doresti sa studiezi, nivelul la care te afli, ce esti dispus(a) sa ajuti pe altcineva sa invete si alte informatii care le consideri tu relevante.
De asemeni poti preciza cum doresti sa aiba loc interactiunea: E-Mail, Messenger , Skype, etc. Preferi ca interactiunea sa aiba loc doar prin email / messenger text sau si messenger audio / video, respectiv sa faci conversatie.
Iti poti lasa direct pe site o adresa (email, mess, etc) unde cine este interesat te poate contacta, sau poti sa trimiti administratorului (invata_interactiv@yahoo.com) datele tale(informatii relevante pentru acest demers) si adresa de contact, (de preferat o adresa de email, messenger, skype). Cand cineva isi doreste sa comunice cu tine vei primi un mesaj de instiintare cu informatiile aferente. Tu vei decide daca esti de acord sa comunicati.
Daca gasesti pe site pe cineva, care nu are datele de contact publice si doresti sa sa-l (o) contactezi:
  • trimte email direct la: invata_interactiv@yahoo.com
  • sau poti raspunde la mesajul persoanei care te intereseaza direct pe site si sa astepti un raspuns din partea lui(ei).
Te rog sa ai in vedere ca:

  • trimitand cererea ta la administrator este posibil sa dureze mai mult pana ti se va recomanda o persoana compatibila;
  • daca postezi anuntul tau direct, ai parte de o expunere mai mare si astfel sansele tale de a gasi pe cineva cresc semnificativ , intr-un interval de timp mai scurt.

Daca doresti ca anuntul tau de colaborare sa fie sters de pe site, trebuie sa trimiti la administrator, (invata_interactiv@yahoo.com ), un email care sa contina: anuntul de sters si un scurt comentariu motivand cererea.
Atentie! Adresa expeditorului trebuie sa coincida cu adresa de email data in anunt spre a fi contactat(a), in caz contrar anuntul nu va fi sters.
Mai nouă Mai veche
Participați la conversație (3)
  • Oana Gramada
    Oana Gramada 8 decembrie 2011 la 13:31

    Oana, femeie
    26 ani
    Glasgow, Scotia

    As vrea sa incep sa invat limba poloneza.
    Nu am nici un fel de cunostinte despre aceasta limba.
    Mi s-a spus ca este foarte grea ca limba, si foarte greu de invatat.
    Le dau perfecta dreptate, avand in vedere ca acum locuiesc intr-o comunitate de poloneji din Glasgow, insa este esential pentru mine sa invat aceasta limba, asa ca le-as fi recunoscatoare celor care ma pot indruma catre carti din care pot incepe sa invat, evident fara profesor, aceasta limba sau care ma pot directiona care site-uri de cursuri online sau donwladabile despre limba poloneza.
    La randul meu, pentru cei interesati, va pot ajuta atat cu limba engleza cat si cu limba spaniola (fie ca aveti o intrebare, sau aveti nevoie de ajutor in a invata aceste limbi, fie ca doriti o carte pe care nu o puteti gasi sau aveti nevoie de intrumari catre cursuri de specialitate).
    Ma puteti contacta la adresele de e-mail, respectiv id-uri de mess:

    gramada_oana@yahoo.com
    oana.gramada@gmail.com

  • Unknown
    Unknown 25 martie 2014 la 14:58

    Narcis,barbat
    27 ani
    Olt Romania
    As dori sa invat limba poloneza,am cautat pe mai multe site-uri,dar nimic si v-as fi recunoscator daca m-ati ajuta intr-un fel.Ceva cunostinte despre aceasta limba am,dar minimal.Am lucrat impreuna cu oameni polonezi si ceva ceva am prins,dar mi-as dori mult mai mult.Yahoo mes....denimblue70@yahoo.com facebook....drejoi narcis alexandru.....va multumesc

  • Unknown
    Unknown 9 aprilie 2014 la 00:57

    Issabela, femeie
    20 ani
    Dolj, Romania
    As dori sa invat limba poloneza, am cautat pe tot felul de siteuri, dar nu am gasit nimic care sa ma ajute. mentionez ca nu am nici un fel de cunostinte despre aceasta limba, dar mi-au placut istoria si cultura acestei tari si as dori sa aflu mai multe.
    Ma puteti contacta la adresa de email: issabela_buse@yahoo.com. Multumesc anticipat.

Trimiteți un comentariu
comment url